Analisis Wéb Semalt


Ngabitan situs wéb anjeun ngahontal poténsial na teu saéngga gampang waé. Sareng kuring yakin anjeun parantos sadar yén ayeuna. Éta butuh monitoring tetep, tweaking, sareng analisa pikeun mastikeun anjeun ngalakukeun hal anu leres. Seueur waktos ulasan sapertos langkung saé nalika éta dilakukeun ku para profesional anu ngagaduhan pangalaman terang naon anu kedah dipilarian dina wéb anjeun. Salaku pangusaha, urang yakin anjeun parantos percanten yén éta hadé pikeun ngalakukeun hal-hal sorangan. Nanging, teu aya saurang pulo. Pikeun ngajantenkeun anjeun langkung raos, kalayan Semalt, anjeun sadar sadaya léngkah anu kami lakukeun dina ngadamel halaman wéb anjeun.

Ku kituna ulah mikirkeunana nalika anjeun nempatkeun situs wéb anjeun dina kontrol kami tapi rada cokot salaku partnership. Ku cara ieu, urang tiasa langkung saé nganteurkeun kadatangan anjeun kana situs wéb anjeun sareng mastikeun yén anjeun ngahasilkeun organis.

Pikeun ngartos dasar optimasi SEO, kami bakal nyarankeun anjeun ngajalajah situs kami pikeun neuleuman langkung seueur. Kami ngagaduhan seueur eusi atikan pikeun ngabantosan anjeun terang kumaha kami tiasa ngabantosan anjeun.

SERP

Di dieu, urang bahas sadaya alat anu diperyogikeun pikeun nganalisis lengkep situs wéb. Ieu henteu ngan ukur kaasup milik anjeun tapi ogé kompetisi anjeun. Ieu ngaleungitkeun kecap konci dina halaman wéb anjeun, sareng ogé pangkat kecap konci anjeun. Kami langkung maju pikeun nunjukkeun anjeun halaman nyetir lalu lintas anjeun (ieu mangrupikeun halaman anu paling kunjungan ku jalma), sareng kami nangtukeun posisi anjeun dina hasil pamilarian organik.

Nalika urang ngajalajah persaingan anjeun, kami terang naon anu kakurangan. Studi métrik persaingan ngamungkinkeun urang ngartos alesan di balik jumlah patalimarga naékna. Kami teras nerapkeun kanyaho ieu kana situs anjeun.

Kami bangga dina ngajelaskeun sareng ngarobih hal pikeun anjeun pikeun ngabantosan anjeun. Kami henteu resep "cara lalajo anjeun lalajo." Tapi, kami ngiringan ieu salaku hiji kolaborasi. Ku cara ieu, urang sasarengan nyampur bahan kimia dina laboratorium kimia "kiasan" sareng urang henteu ngantepkeun sagala hal anu pikaresepeun ka murid brainy.

Ku harti, SERP nangtung pikeun Kaca Hasil Mesin Search. Ieu mangrupikeun halaman anu ditingalikeun ku mesin pencari nalika pangguna atanapi dina hal anu Semalt nyuhunkeunana. Tujuan utama tina hasil ieu nyaéta pikeun ngartos kumaha kecap konci anu dianggo dina situs wéb anjeun.

SERP mangrupikeun kartu laporan wéb anjeun. Éta kalebet judul, tautan ka halaman wéb anjeun, sareng pedaran pondok. Katerangan ieu nunjukkeun dimana kecap konci parantos cocog sareng eusi dina halaman. Naon hartosna nyaéta yén anjeun teu tiasa gaduh situs wéb pikeun pangiriman mobil, sareng kecap konci anjeun nyaéta Fats, Samudera, Akuarium, sareng anu sanésna anjeun ngagaduhan titik. Sakur kecap konci anu anjeun anggo kedah cocog sareng jasa anu anjeun bikeun. Upami henteu, halaman wéb anjeun bakal terus narik pamiarsa anu salah.

Kusabab detailna anu aya dina laporan ieu, biasana asalna dina sababaraha halaman. Sanaos anjeun tiasa ngawatesan naon anu ditingalikeun, urang langkung resep kana lebetna, ku nyebrang sadayana T sareng dotting I.

Dina ningali hasil ieu, halaman kahiji ngagaduhan inpormasi anu paling relevan. Nalika anjeun ngaléngkah ka tungtung laporan, relevansi data anu dieusian ngirangan dugi ka ngiringan pikiran anjeun teu teras-terasan. Ngan sapertos iklanna atanapi estu nanaon dina kahirupan, hal anu pangpentingna sumping heula.

Dina tungtungna, SERP nunjukkeun anjeun naon posisi anu dituju ku situs wéb anjeun dina kelas tina situs-situs. Sareng sabab anjeun ngahasilkeun ngalantarankeun organically nganggo kecap konci, anjeun tiasa ngartos naon anu anjeun lakukeun sareng naon anu anjeun kedah saluyukeun. Ku urang terang naon anu salah, urang terang dimana bade damel.

Komponén

Aya opat komponén SERP. Kami ngagaduhan iklan milarian dibayar, hasil pamilarian organik, hasil pamilarian lokal, sareng paluruh anu aya hubunganana.
  • Iklan milarian anu mayar: ieu mangrupikeun cara pikeun ngahasilkeun lalulintas henteu anorganik. Di dieu, anjeun mayar Google pikeun ngaoptimalkeun halaman wéb anjeun ku narik perhatian pamirsa pikeun éta. Cara ieu, situs anjeun nyayogikeun pandangan, tapi ieu sanés salawasna anjeun nungtun. Sareng, teu aya garansi yén nalika anjeun ngeureunkeun mayar iklan ieu, anjeun bakal teras-terasan gaduh lalulintas anu luhur pikeun situs anjeun.
  • Hasil milarian organik: ieu parantos Semalt nyerat sadayana. Ieu nalika anjeun nganggo SEO ngagambar lalu lintas ka situs anjeun sacara alami. Hasil pencarian organik dianggap tiasa dipercaya. Kalayan ngagunakeun SEO profésional, gig anjeun biasana aya dina luhureun halaman luhur Google. Hal ieu méré halaman wéb anjeun langkung hadé kasempetan ngarobih klik-klik ieu ka klien.
  • Hasil pamilarian lokal: di dieu, anjeun ningali daptar, peta, sareng kontak pikeun usaha dina radius teang. Radius milarian ditangtukeun ku bagian kaayaan sareng pilihan pangguna. Ieu naha éta penting pikeun perusahaan pikeun nyetél dina halaman bisnis Google.
  • Patali anu aya: Milarian anu aya hubunganana paling sering. Ieu mangrupikeun kotak-kotak sakedik anu anjeun tingali di handapeun halaman hasil saatos Anjeun milarian nanaon. Ieu didamel dumasar kana kecap konci anu pangguna anu dianggo dina kotak milarian.
Nanging, SERP mesin pencari gedé sapertos Google, Bing, sareng Yahoo tiasa ngalibatkeun sababaraha fitur hasil anu ditingkatkeun. Aranjeunna kalebet elemen sapertos kualitas snippet anjeun, gambar, peta, kotak jawaban pedaran, jsb.

Pertanyaan:

Ogé kawanoh salaku string pamake Pamaké, ieu mangrupikeun kecap atanapi senar tina kecap pangguna ngetik kana kotak milarian. Naha anjeun terang kumaha anjeun tiasa milarian ngeunaan Google? Nya, aya sababaraha cara anu tiasa dianggo pikeun milarian, tapi kecap konci masih dijaga.

Tapi upami mesin pencari ngandelkeun naon anu kagunaakeun ku pangguna waé, seueur situs moal ningali cahaya panonpoe. Janten, mesin pencari ngarobih algoritmana sareng intelijen pikeun search engine na.

Pamundut teang henteu tiasa dilampahkeun dumasar kana naon anu ditéang pangguna. Sabalikna, perusahaan sapertos faktor Google dina variabel sanés. Ku langkungna waktos, kontéksna parantos ningkat ti ngan cocog kecap kana pamikiran calakan. Ku cara ieu, kecap anu disalahkeun dilereskeun, sareng anu aya hubunganna kecap konci ogé ditingalikeun.

Eusi nunjukkeun anjeun kumaha Google ngarawat situs wéb anjeun. Naha aranjeunna nganggap éta sumber unik atanapi henteu? Di dieu, anjeun tiasa parios perséntase persis kumaha unik eusi anjeun. Urang sadayana hoyong janten khusus atanapi béda, sareng fitur ieu ngabantosan kami ngahontal éta. Kalayan eusi, anjeun neuleuman naon bagian tina téks anjeun anu plagiarized, sareng anjeun kéngingkeun Toong kana sumber primér.

Teu aya anu hiji pulo, janten ngarepkeun ningali plagiarisme sakedik. Éta padamelan urang, kumaha waé, ngadamel téks anjeun unik sareng khusus jéntré. Sanaos anjeun ngumpulkeun data tina sumber sanés, anjeun kedah gaduhana nyalira, nambihan sakedik nyalira sareng perusahaan kana éta. Ieu jauh pikeun ngabantosan pamiarsa anjeun nyambungkeun hadé ka perusahaan sareng merek anjeun.

Google Webmasters

Kalayan antarmuka anu ramah ku pamaké, urang tiasa ngatur sababaraha situs dina hiji waktos. Ku ngalebetkeun domain anjeun atanapi URL ka Google, kami tiasa ngalacak pagelaranana kalayan gampang. Kalayan webmaster Google, anjeun gaduh sadaya alat anu anjeun kedah ngawas sareng ningkatkeun situs anjeun. Pikeun mikaresep jasa webmaster Google, anjeun kedah nyieun akun. Webmaster Google mangrupakeun alat penting pikeun kasuksésan wéb anu mana waé. Éta sajauh pikeun nunjukkeun anjeun kumaha halaman wéb anjeun ngalakukeun dina telepon sareng tablet, ningali situs-situs sanés anu nyambungkeun ka milik anjeun, sareng ngaevaluasi pitakon anjeun.

Kumaha palayanan Google tiasa ngawaskeun prestasi halaman wéb anjeun?
  • Éta ngabenerkeun yén Google tiasa ngaksés eusi dina wéb
  • Éta ngamungkinkeun anjeun pikeun nambihan sareng ngahapus halaman dina situs wéb anjeun
  • Éta ngabantosan anjeun evaluasi wéb anjeun sareng mendakan cara pikeun masihan pangalaman anu langkung saé pikeun pamiarsa anjeun.
  • Anjeun tiasa ngajaga situs wéb anjeun tanpa ngaganggu ayana dina hasil pamilarian.
  • Anjeun tiasa mendakan sareng ngaleungitkeun masalah malware atanapi spam anu mungkin aya dina retakan upami dipilarian cara anu sanés.
Webmaster Google mangrupakeun alat penting nalika nganalisa situs wéb. Éta nunjukkeun kami dimana jeung naon anu kudu dilakukeun.

Halaman gancang

Ieu nganalisa kumaha gancang halaman wéb anjeun. Google ngagunakeun analisis ieu pikeun nangtoskeun naha halaman anjeun atanapi situs wéb nyumponan syarat Google. Di dieu, anjeun ogé bakal nunjukkeun kasalahan anu aya anu anjeun kedah diperyogikeun dina situs wéb anjeun ogé kumaha sacara umum ningkatkeun situs web anjeun.

Biasana, anjeun bakal resep situs wéb anu muka halaman langkung gancang. Naon waé anu langkung panjang tina 10 detik mimiti raoseun sapertos sadinten. Ieu sababna kéngingkeun situs wéb anu gancang langkung saé kanggo anjeun sareng pemirsa. Google hoyong pangguna na janten senang, anu hartosna peryogi situs web gancang. Janten halaman wéb anjeun kedah gancang-gancang pikeun Google pikeun pangkat ramatloka anjeun. Sareng urang peryogi ieu pikeun halaman wéb anjeun némbongan dina paluruh luhur, masihan usaha anjeun langkung mekar.